Wij hebben coronamaatregelen getroffen voor u en onze medewerkers. Lees meer.
x

Glazen

Glazen

Bij Optiek van de Vecht hebben we een groot assortiment glazen. Het kan soms lastig zijn welk type glas nu het beste bij u past. Wij adviseren u daarom altijd over het materiaal en het type glas was het meest geschikt is. Uiteraard kijken wij ook mee met de dikte van het montuur zodat het glas er mooi in past.

De juiste brillenglazen maken uw bril mooier en dragen bij aan het draagcomfort.

Enkelvoudige glazen Multifocale glazen Computer & lezen
Glazen

Enkelvoudige glazen

Zonder dat u er misschien bewust van bent, zijn er veel verschillen in het ontwerp van glazen. Maar juist het ontwerp zorgt ervoor dat u comfortabel kunt zien & het glas mooi in het montuur past. Bij een enkelvoudig glas heeft het hele glas dezelfde sterkte. Wij hebben een ruime keuze in enkelvoudige glazen met verschillende opties, zoals u in de video kunt zien.

Multifocale glazen

Multifocale glazen stellen u in staat om zowel veraf als dichtbij scherp te kunnen zien. De glazen hebben zowel verte-sterkte als een leessterkte met daartussenin een geleidelijk oplopende sterkte.

Aan de zijkanten van een multifocaal glas zitten zones met enige vertekening. De kwaliteit van de overgangszone bepaalt de kijkcomfort. Hoe kleiner de zones van vertekening, hoe beter. Wij adviseren u hierover in de winkel.

Om u rustig te laten wennen aan uw nieuwe multifocale bril ontvangt u een gewenningsgarantie van twee maanden.

multifocale-glazen
computerglas

Computer en lezen

Met leesglazen kunt u prima lezen, maar de computer bevindt zich over het algemeen op een grotere afstand dan het leeswerk. Daardoor zal het kijken op de computer als hinderlijk ervaren worden met een leesbril.
Een uitkomst zijn dan computerglazen die uw ogen niet alleen op korte leesafstand corrigeren, maar ook op middellange afstand.

Bekijk meer
9.1

Prima brillenzaal met verstand van zaken

Zeer tevreden
- De Meern - augustus 24, 2021

vakkundig en prettige opticien. vriendelijke omgang!

zie bovenstaand
- Houten - augustus 7, 2021

Vakkundig advies en persoonlijk aandacht.

Veel aandacht voor een vakkundige meting en daarna goed advies over de totale bril. Alle [...]
- Houten - augustus 7, 2021
755 klanten waarderen ons gemiddeld met een 9.1/10

Maak een afspraak om te kijken wat we voor u kunnen betekenen!