Wij hebben coronamaatregelen getroffen voor u en onze medewerkers. Lees meer.
x

Kinderbrillen

Kinderbrillen

Een bril uitzoeken (vooral de eerste keer) is voor veel kinderen een hele belevenis. Bij Optiek van de Vecht hebben we één van de grootste kinderbrillen collecties van de regio Utrecht. Van stoer, modern tot hip en kleurrijk. Er is genoeg keuze!

Door onze ruime ervaring in het aanmeten van kinderbrillen, begeleiden en maken wij samen met u en uw kind de keuze voor een bril.

kinderbrillen

De zoektocht naar de perfecte bril voor kinderen.

Voordat een kinderbril gevonden wordt, moeten eerst de ogen van uw kind worden opgemeten. Voor veel kinderen is dit vaak erg spannend. Daarnaast is het uitzoeken van een kinderbril heel anders dan bij een volwassene. De bril moet ook aan hele andere eisen voldoen en bovenal tegen een stootje kunnen.

De meeste kinderbrillen in onze collectie zijn voorzien van flexscharnieren of versterkte scharnieren aan de veren. Hierdoor is de bril flexibeler en blijft die goed zitten. Maar niet alleen het montuur is belangrijk, ook wat glazen betreft hebben wij vele mogelijkheden. Afhankelijk van de sterkte zoeken wij de juiste glazen bij de bril. Ook bij hogere sterktes kunnen wij u advies geven over de beste type dun geslepen glazen.

Onze kinderbrillen merken

9.1

Prima brillenzaal met verstand van zaken

Zeer tevreden
- De Meern - augustus 24, 2021

vakkundig en prettige opticien. vriendelijke omgang!

zie bovenstaand
- Houten - augustus 7, 2021

Vakkundig advies en persoonlijk aandacht.

Veel aandacht voor een vakkundige meting en daarna goed advies over de totale bril. Alle [...]
- Houten - augustus 7, 2021
755 klanten waarderen ons gemiddeld met een 9.1/10

Maak een afspraak om te kijken wat we voor u kunnen betekenen!