x

Lenzen

Lenzen

Contactlenzen

Elk oog is uniek. Vandaar dat er ook verschillende type lenzen zijn zoals harde en zachte lenzen. Ook is er de keuze uit Dag-, Nacht- & Maandlenzen. Om te kijken welk type lens bij u past, bent u bij Optiek van de Vecht aan het juiste adres. Wij hebben de ervaring, apparatuur en specialisten die u helpen bij het kiezen van de juiste lens.

Wanneer u een afspraak maakt bij Optiek Van de Vecht, dan worden uw ogen beoordeeld en gemeten door een gediplomeerd contactlensspecialist. Afhankelijk van de uitkomst van dit onderzoek geven wij u een advies. Voor vrijwel iedereen is tegenwoordig de juiste soort comfortabele lenzen te vinden welke ook veilig te dragen zijn.

Voor het eerst lenzen Zachte Lenzen Harde Lenzen Daglenzen Maandlenzen Nachtlenzen Multifocale lenzen

Lensplan Lenscontrole
lenzen

Voor het eerst lenzen

Voor het eerst lenzen dragen kan best spannend zijn. Vandaar dat we u graag helpen bij het aanmeten van het juiste type lens. Ook helpen wij u bij het inzetten van de lenzen. Alles om er voor te zorgen dat u comfortabel lenzen kunt gaan dragen.

Lees meer

Zachte lenzen

Er zijn verschillende type zachte lenzen. Van daglenzen tot maandlenzen. Doordat de lenzen zacht zijn nemen ze meteen de vorm van het oog aan. Daarnaast zijn de lenzen zeer dun

Lees meer
zachte-lenzen
harde-lenzen

Harde lenzen

Harde contactlenzen zijn, evenals zachte lenzen, zuurstofdoorlatend. Daarbij zijn harde lenzen duurzaam omdat u deze 2 tot 3 jaar kunt gebruiken. Deze lenzen geven ook het scherpste zicht van alle lenstypes.

Lees meer

Daglenzen

Elke dag een nieuwe set lenzen dragen heeft als groot voordeel dat het een super hygiënische optie is. Daarbij is het draagcomfort bij daglenzen hoog doordat u elke keer een nieuw paar steriele lenzen draagt. 

Lees meer
daglenzen
maandlenzen

Maandlenzen

Maandlenzen zijn zachte lenzen die iedere 30 dagen worden vervangen. Voor bijna iedereen die zachte lenzen draagt zijn lenzen als maandlenzen te verkrijgen. Als u meer dan 3 dagen per week lenzen draagt, zijn maandlenzen zeer geschikt. 

Lees meer

Nachtlenzen

Nachtlenzen draagt u alleen ‘s nachts. Terwijl u slaapt, corrigeren de lenzen – zonder dat u het merkt – uw ogen. Bij het opstaan doet u de lenzen weer uit en ziet u de hele dag scherp zonder bril of contactlenzen.

Lees meer
nachtlenzen
multifocale-lenzen

Multifocale lenzen

Multifocale lenzen zijn contactlenzen die geschikt zijn voor mensen die naast hun sterkte voor veraf, ook een aparte leessterkte nodig hebben. De leessterkte van een multifocale contactlens loopt trapsgewijs op. Dit zorgt ervoor dat u zowel veraf, dichtbij en op de tussenafstand, scherp ziet.

Lees meer

Lenscontrole

Als u lenzen draagt, adviseren wij elk half jaar even langs te komen voor een lenscontrole. Tijdens de controle doen wij o.a een uitgebreide oogmeting. Dit om te bepalen of de sterkte die u draagt nog steeds voldoende is.

Lees meer
lenscontrole

Optiek van de Vecht Lensplan

Bij Optiek van de Vecht hebben we het Optiek van de Vecht Lensplan. Met het lensplan betaalt u een vast bedrag per maand voor uw lenzen. Daarmee bent u verzekerd van optimale oogzorg door onze gediplomeerde contactlensspecialisten. Ook krijgt u natuurlijk de kwaliteit en service die u van ons gewend bent plus de nodige extra voordelen. Benieuwd naar de voordelen? Lees dan meer of kom langs in de winkel, dan informeren wij u graag verder.

9.1

Fantastische service

Ik ben heel erg goed geholpen door de optometrist Nova Markanan. Heel behulpzaam, luistert goed [...]
- Houteb - februari 18, 2023

Toppers

Super geholpen goeie service
- Van Remmerden - januari 17, 2022

Goede inleving in de wensen van de klant

Ik vind het belangrijk dat mijn ervaringen goed ontvangen worden. Voor de oogmeting ben je [...]
- Houten - januari 12, 2022
761 klanten waarderen ons gemiddeld met een 9.1/10

Maak een afspraak om te kijken wat we voor u kunnen betekenen!