Wij hebben coronamaatregelen getroffen voor u en onze medewerkers. Lees meer.
x

Daglenzen

Daglenzen

Elke dag een nieuwe set lenzen dragen heeft als groot voordeel dat het een super hygiĆ«nische optie is. Daarbij is het draagcomfort bij daglenzen hoog doordat u elke keer een nieuw paar steriele lenzen draagt. 

De lenzen zijn geschikt voor iedereen die zachte lenzen draagt. Of u nu bijziend, verziend of multifocale lenzen nodig heeft, u heeft bijna altijd de optie voor daglenzen.

Bij elke lensdrager kijken we naar het beste draagcomfort, de gezondheid van de ogen en natuurlijk de leefstijl. Daglenzen zijn ideaal als u lenzen afwisselt met het dragen van een bril. Daarbij geeft het een hoop gemak en hoeft u lenzen niet te onderhouden of bewaren in lenzenvloeistof. Ook voor lensdragers met gevoelige of droge ogen zijn daglenzen erg geschikt. 

Onze gediplomeerde contactlens specialisten adviseren u graag, over welk type lens het beste u past.

daglenzen

Optiek van de Vecht Lensplan

Bij Optiek van de Vecht hebben we het Optiek van de Vecht Lensplan. Met het lensplan betaalt u een vast bedrag per maand. Daarmee bent u verzekerd van optimale oogzorg door onze gediplomeerde contactlensspecialisten. Ook krijgt u natuurlijk de kwaliteit en service die u van ons gewend bent plus de nodige extra voordelen. Benieuwd naar de voordelen? Lees dan meer of kom langs in de winkel, dan informeren wij u graag verder.

9.1

Prima brillenzaal met verstand van zaken

Zeer tevreden
- De Meern - augustus 24, 2021

vakkundig en prettige opticien. vriendelijke omgang!

zie bovenstaand
- Houten - augustus 7, 2021

Vakkundig advies en persoonlijk aandacht.

Veel aandacht voor een vakkundige meting en daarna goed advies over de totale bril. Alle [...]
- Houten - augustus 7, 2021
755 klanten waarderen ons gemiddeld met een 9.1/10

Maak een afspraak om te kijken wat we voor u kunnen betekenen!