Het Optiek van de Vecht Lensplan

lensplan

Lenzendragers opgelet! Sindskort hebben we bij Optiek van de Vecht het Lensplan. Als u zich aanmeldt voor het van de Vecht Lensplan betaalt u een vast bedrag per maand

Niet alleen bent u daarmee verzekerd van optimale oogzorg door onze gediplomeerde contactlensspecialisten, maar krijgt u ook de kwaliteit en service die u van ons gewend bent en de nodige extra voordelen.

 

 

Waarom een speciaal plan voor Contactlenzen?

Het dragen van lenzen brengt de nodige verzorging en structuur met zich mee. Zo is het belangrijk tijdig uw lenzenvloeistof te verversen, de ogen regelmatig te controleren en last but not least u lenzen tijdig vervangt. Door middel van het Lensplan betaalt u per maand een vast bedrag waarmee u tijdig nieuwe lenzen ontvangt inclusief de juiste verzorging eromheen zoals lenzenvloeistof. Elk half jaar krijgt u ook een vaste lenscontrole bij één van onze specialisten. Ideaal toch?

Voor dag- en nachtlenzen, maandlenzen en zachte lenzen

Het lensplan geldt voor verschillende type lenzen. Voor zowel zachte, dag-, maand- en nachtlenzen kunt u het Lensplan afsluiten. Afhankelijk van de sterkte en het type lens wordt het maandbedrag bepaald. Tussentijds switchen van type lens? Dat kan! Bij nachtlenzen betaalt u dan eenmalig aanpaskosten. De overige type lenzen kunt u zonder bijkomende kosten switchen. Het maandbedrag wordt dan aangepast naar de het nieuwe type lens. 

Wat zijn nog meer de voordelen van het lensplan?

Naast de halfjaarlijkse controle door onze contactlensspecialist en het gespreid betalen voor uw contactlenzen heeft het Lensplan nog andere extra’s:

  • Compleet oogzorgpakket met een halfjaarlijkse controle
  • Tot 10% besparing op uw halfjaar pakket
  • Vervangende lenzen bij verlies of breuk
  • 20% korting op het montuur bij aanschaf van een complete bril (uitzondering van acties)
  • 10% korting op een zonnebril (vanaf €50,- )
  • Gratis Lenzenvloeistof (op basis van normaal gebruik)
  • Gemak van een vast maandbedrag
  • De lenzen kunnen ook worden opgestuurd!

Kosten voor het lensdragen

Bij hetOptiek van de Vecht Lensplan betaalt u een vast maandbedrag via automatisch incasso. Afhankelijk van het type lens en de sterkte worden de maandelijkse kosten berekend. Dit kan al vanaf €9,25 per oog per maand. 

Wanneer kan ik starten met het Lensplan.

U kunt op elk gewenst moment starten met het Lensplan. Aan het begin van de maand wordt het maandbedrag geïncasseerd. Kom langs in de winkel of maak een afspraak, dan informeren wij u graag verder. 

merken