Wij hebben coronamaatregelen getroffen voor u en onze medewerkers. Lees meer.
x

Maandlenzen

Maandlenzen

Maandlenzen zijn zachte lenzen die iedere 30 dagen worden vervangen. Voor bijna iedereen die zachte lenzen draagt, zijn lenzen als maandlenzen te verkrijgen. Als u meer dan 3 dagen per week lenzen draagt, zijn maandlenzen zeer geschikt. 

Naast dat dit type lens in vrijwel alle sterktes en uitvoeringen te verkrijgen is, zijn maandlenzen ook als multifocale lens beschikbaar, dus met extra leesgedeelte in de lens. 

Bij elke lensdrager kijkt onze contactlensspecialist naar het beste draagcomfort, de gezondheid de ogen en natuurlijk de leefstijl. Op basis daarvan kunnen wij adviseren welke type lens het beste bij u past. Maak nu een afspraak.

maandlenzen

Optiek van de Vecht Lensplan

Bij Optiek van de Vecht hebben we het Optiek van de Vecht Lensplan. Met het lensplan betaalt u een vast bedrag per maand. Daarmee bent u verzekerd elke maand nieuwe lenzen & optimale oogzorg door onze gediplomeerde contactlensspecialisten. Ook krijgt u natuurlijk de kwaliteit en service die u van ons gewend bent met de nodige extra voordelen. Benieuwd naar de voordelen? Lees dan meer of kom langs in de winkel, dan informeren wij u graag verder

9.1

Prima brillenzaal met verstand van zaken

Zeer tevreden
- De Meern - augustus 24, 2021

vakkundig en prettige opticien. vriendelijke omgang!

zie bovenstaand
- Houten - augustus 7, 2021

Vakkundig advies en persoonlijk aandacht.

Veel aandacht voor een vakkundige meting en daarna goed advies over de totale bril. Alle [...]
- Houten - augustus 7, 2021
755 klanten waarderen ons gemiddeld met een 9.1/10

Maak een afspraak om te kijken wat we voor u kunnen betekenen!