x

Nachtlenzen

Nachtlenzen

Nachtlenzen draagt u alleen ‘s nachts. Terwijl u slaapt, corrigeren de lenzen – zonder dat u het merkt – uw ogen. Bij het opstaan doet u de lenzen weer uit en ziet u de hele dag scherp zonder bril of contactlenzen.

Nachtlenzen worden op maat gemaakt en kunt u een jaar dragen voordat u deze moet vervangen. De meeste nachtlensdragers kunnen na twee tot drie nachten dragen de hele dag al goed zien. En na één week is het resultaat al optimaal.

nachtlenzen

Nachtlenzen bij kinderen

Voor kinderen kan het gebruik van nachtlenzen een remmend effect hebben op bijziendheid. Regelmatig zien wij kinderen in de winkel met een -4.00 sterkte of hoger. Doordat de nachtlenzen op maat worden gemaakt, wordt het hoornvlies (voorkant van het oog) als het ware in de juiste vorm gezet. Dit gebeurt op een gecontroleerde subtiele manier. Het effect van nachtlenzen wordt ook wel eens vergeleken met het dragen van een beugel voor de tanden.

Als de lens ‘s ochtends wordt uitgedaan heeft de drager de hele dag scherp zicht. Door vroegtijdig bij kinderen in de groei te starten met Nachtlenzen kunnen we de bijziendheid van de ogen mogelijk remmen, deze therapie wordt ook wel Myopie Controle genoemd.

Nachtlenzen zijn niet voor iedereen geschikt, maar wij adviseren u graag in onze winkel.

Optiek van de Vecht Lensplan

Bij Optiek van de Vecht hebben we het Optiek van de Vecht Lensplan. Met het lensplan betaalt u een vast bedrag per maand. Daarmee bent u verzekerd van optimale oogzorg door onze gediplomeerde contactlensspecialisten. Ook krijgt u natuurlijk de kwaliteit en service die u van ons gewend bent plus de nodige extra voordelen. Benieuwd naar de voordelen? Lees dan meer of kom langs in de winkel, dan informeren wij u graag verder.

9.1

Toppers

Super geholpen goeie service
- Van Remmerden - januari 17, 2022

Goede inleving in de wensen van de klant

Ik vind het belangrijk dat mijn ervaringen goed ontvangen worden. Voor de oogmeting ben je [...]
- Houten - januari 12, 2022

Vriendelijk en deskundig.

Wij zijn al heeeel lang klant bij v d Vecht en nog altijd tevreden
- schalkwijk - januari 12, 2022
760 klanten waarderen ons gemiddeld met een 9.1/10

Maak een afspraak om te kijken wat we voor u kunnen betekenen!