Nachtlenzen

Nachtlenzen draagt u alleen maar ‘s nachts. Terwijl u slaapt, corrigeren de lenzen – zonder dat u het merkt – uw ogen. Bij het opstaan doet u de lenzen weer uit en ziet u de hele dag scherp zonder bril of contactlenzen.

Het is een fantastische uitvinding voor alle mensen die een bril of lenzen moeten dragen. En vooral voor mensen die soms last hebben van droge of gevoelige ogen. U hoeft er nauwelijks aan te wennen want ze voelen direct prettig aan en zijn volkomen veilig.

De meeste nachtlensdragers kunnen na twee tot drie nachten dragen de hele dag al goed zien zonder bril of lenzen. En na één week al is het resultaat optimaal. Als u ’s morgens vroeg wakker wordt, doet u de nachtlenzen gewoon uit en gaat u aan de slag. En dat geeft u een heerlijk en vrij gevoel, want u kunt zonder bril of lenzen de hele dag scherp zien!

Optiek Van de Vecht Lensplan 

Bij Optiek van de Vecht hebben we het Optiek van de Vecht Lensplan. Met het lensplan betaalt u een vast bedrag per maand. Niet alleen bent u daarmee verzekerd van optimale oogzorg door onze gediplomeerde contactlensspecialisten, maar krijgt u ook de kwaliteit en service die u van ons gewend bent en de nodige extra voordelen. Benieuwd naar de voordelen? Bekijk dan het Optiek van de Vecht Lensplan, kom langs in de winkel of maak een afspraak, dan informeren wij u graag verder.

merken