Zacht

Zachte lenzen zijn erg populair. Dit komt door het gebruiksgemak. Doordat zachte lenzen zeer dun zijn en meteen de vorm van de oogbol aannemen, worden ze  meteen vanaf de eerste dag comfortabel gedragen. Regelmatige controle is, zoals eigenlijk met elk soort lenzen, noodzakelijk.

Er is een enorme diversiteit aan zachte contactlenzen. Zo zijn er zachte lenzen die elke maand worden vervangen, maar ook soorten die elke dag worden vernieuwd. Werkt u in een erg droge omgeving, dan is het nieuwe silicone hydrogel lenstype wellicht iets voor u.

Optiek Van de Vecht Lensplan 

Bij Optiek van de Vecht hebben we het Optiek van de Vecht Lensplan. Met het lensplan betaalt u een vast bedrag per maand. Niet alleen bent u daarmee verzekerd van optimale oogzorg door onze gediplomeerde contactlensspecialisten, maar krijgt u ook de kwaliteit en service die u van ons gewend bent en de nodige extra voordelen. Benieuwd naar de voordelen? Bekijk dan het Optiek van de Vecht Lensplan, kom langs in de winkel of maak een afspraak, dan informeren wij u graag verder.

 

 

Lenzen inzetten

Lenzen uithalen

merken