Wij hebben coronamaatregelen getroffen voor u en onze medewerkers. Lees meer.
x

Zachte lenzen

Zachte lenzen

Er zijn veel verschillende type zachte lenzen. Zo zijn er zachte lenzen die elke maand vervangen worden, of lenzen die u elke dag vervangt. Zachte lenzen zijn ook multifocaal te verkrijgen. Doordat de lenzen zacht zijn nemen ze meteen de vorm van het oog aan waardoor ze vaak al vanaf de eerste dag comfortabel gedragen worden. Daarnaast zijn de lenzen zeer dun.

Onze contactlens specialisten kijken altijd welke type lens het beste bij u past. Heeft u bijvoorbeeld last van droge ogen hebben we hier speciale lenzen voor. Elk half jaar plannen we een lenscontrole met u in om te kijken naar de gezondheid van uw oog & sterkte. Hierdoor kunnen eventuele problemen tijdig voorkomen.

zachte-lenzen

Optiek van de Vecht Lensplan\

Bij Optiek van de Vecht hebben we het Optiek van de Vecht Lensplan. Met het lensplan betaalt u een vast bedrag per maand voor uw lenzen. Daarmee bent u verzekerd van optimale oogzorg door onze gediplomeerde contactlensspecialisten. Ook krijgt u natuurlijk de kwaliteit en service die u van ons gewend bent plus de nodige extra voordelen. Benieuwd naar de voordelen? Lees dan meer of kom langs in de winkel, dan informeren wij u graag verder.

9.1

Prima brillenzaal met verstand van zaken

Zeer tevreden
- De Meern - augustus 24, 2021

vakkundig en prettige opticien. vriendelijke omgang!

zie bovenstaand
- Houten - augustus 7, 2021

Vakkundig advies en persoonlijk aandacht.

Veel aandacht voor een vakkundige meting en daarna goed advies over de totale bril. Alle [...]
- Houten - augustus 7, 2021
755 klanten waarderen ons gemiddeld met een 9.1/10

Maak een afspraak om te kijken wat we voor u kunnen betekenen!