1 optiek van de vecht

Heeft u al een goede zonnebril voor de wintersport?

optiek van de vecht adidas elevation

Bent u al helemaal klaar voor de wintersport? In de bergen hebben uw ogen het zwaar te voorduren. Door de sterke zonnestralen op grote hoogte lopen uw ogen sneller oogschade op. Een goede wintersport zonnebril is dan ook een must. De wind en de temperatuur spelen ook een grote rol. Een koude wind is verre van goed voor de ogen. Binnen met de verwarming aan worden de ogen ook weer droger. Waardoor uw ogen het nog zwaarder krijgen. Een goede wintersport bril en/of zonnebril is daarom echt belangrijk.

 

Wanneer u op wintersport gaat, is een zonnebril dus aan te raden. Bij een zonnige dag kunnen de Uv-stralen hinderlijke schade aanbrengen op uw ogen. Met name de weerkaatsing van straling in de witte sneeuw zorgt voor oogproblemen. Oakley en Adidas zijn de ultieme skibrillen voor de echte wintersporter.

Oakley-Radarlock-optiek-vd-vechtOakley Radarlock

Door de aerodynamische vorm beschermt de Oakley Radarlock uw ogen tegen wind en sneeuw.

De bril blijft onder de meest extreme omstandigheden goed zitten en is dus uitermate geschikt om mee te skiƫn of snowboarden.

Adidas Elevation

De Adidas Elevation bied uw ogen perfect zicht, en het ultieme comfort van een skibril. De zonnebril sluit het gezicht perfect af door de bijgeleverde comfortable climacool bekleding.

Naast de climacool zijn de veren en neusjes verstelbaar waardoor de bril niet gaat beslaan. De bril is perfect te dragen onder een helm.

Meer informatie over een wintersport zonnebril?

Wilt u meer informatie? Laat uw voorlichten door het team van van Optiek van de Vecht

merken