1 optiek van de vecht

VIND DE PERFECTE KINDERBRIL!

Pefecte kinderbril dutz

Al jaren lang staan kinderbrillen bij Optiek van de Vecht “hoog in het vaandel”. Een bril uitzoeken, (vooral de eerste keer) is voor veel kinderen een hele belevenis.

Door onze jarenlange ervaring hebben we een uitgebreide stoere, moderne, hippe en kleurrijke collectie kinderbrillen opgebouwd. Een van de grootste uit de regio Utrecht.

 

De zoektocht naar de perfecte kinderbril

Voordat een kinderbril gevonden wordt moeten eerst de ogen van uw kind worden opgemeten. Voor veel kinderen is dit vaak erg spannend. Door onze ruime ervaring in het aanmeten van kinderbrillen begeleiden wij uw kind en maken wij samen met u en het kind een keuze voor een bril.

Het uitzoeken van een kinderbril is heel anders dan bij een volwassenen. De bril moet immers ook aan hele andere eisen voldoen en bovenal tegen een stootje kunnen. De meeste kinderbrillen in onze collectie zijn voorzien van flexscharnieren of versterkte scharnieren aan de veren zodat de bril flexibeler is en goed blijft zitten. Maar niet alleen het montuur is belangrijk, ook wat glazen betreft hebben wij vele mogelijkheden. Afhankelijk van de sterkte zoeken wij de juiste glazen bij de bril. Ook bij hogere sterktes kunnen wij u uit jarenlange ervaring, advies geven over de beste type dungeslepen glazen.

Ruime keuze aan kinderbrillen merken

Optiek van de Vecht heeft een ruime keuze aan verschillende kinderbril merken. Een aantal merken in onze kinderbrillen collectie zijn:

Vingino

Vingino staat vooral bekend om hun grote collectie aan stoere kinderkleding! Maar ook hun kinderbrillen mogen er wezen. De brillen van Vingino staan voor vrolijk en stoer. De monturen zijn daarnaast verkrijgbaar in veel verschillende kleuren.

BBIG

Het uitgangspunt van BBIG is dat kinderbrillen net zo veel uitstraling moeten hebben als een volwassenbril. De brillen van BBIG zijn dan ook stijlvol, mooi afgewerkt en zoals ze zelf zeggen ‘zeker niet kinderachtig!’

Dutz kids

Denk je aan kleur, dan moet je bij Dutz kids wezen! Dutz kids staat voor een tikkie eigenwijze monturen die er uitspringen dankzij de felle en vrolijke kleuren.

Dit zijn niet de enige merken die je bij Optiek van de Vecht kan terugvinden. Ook voor kinderbrililen van Etnia barcelona, J.F. rey, Kinto, New York Yankees en Tartin Et Chocolade ben je bij Optiek van de Vecht aan het goede adres. Kom gerust een keer langs voor een mooie kinderbril. Daarnaast hebben we ook nog een grote collectie aan kinderzonnebrillen!

merken