1 optiek van de vecht

Update CORONAVIRUS

Als Optiek van de Vecht nemen wij de veiligheid van u als klant en van onze medewerkers zeer serieus. In verband met het coronavirus (COVID-19) hebben wij dan ook besloten dat de winkel tijdelijk wordt gesloten. Dit zal zijn vanaf dinsdag 24 maart t/m 6 april. 

De komende periode blijven wij uiteraard bereikbaar. Heeft u lenzen of een bril besteld, of ligt uw bril hier voor reparatie? Dan nemen wij contact met u op om te zorgen dat deze wordt thuisbezorgd.

Bij lens gerelateerde klachten, reparatie aan uw bril, of in een noodgeval, neem dan telefonisch contact op dan kijken wij naar een gepaste oplossing. U kunt ons bereiken via ons telefoonnummer: 030-6375570 

Tot slot bieden wij de mogelijkheid om uw lenzen gratis te bezorgen. In Houten brengt onze lensfiets uw lenzen aan huis zonder eventueel contact. U kunt eenvoudig uw lenzen bestellen door te klikken op onderstaande button of telefonisch. 

Lenzen bestellen

Uiteraard proberen wij er de komende periode alles aan te doen dat onze klanten niet zonder lenzen of bril komen te zitten.

Alvast bedankt voor uw begrip.

Met vriendelijke groet,

Team Optiek van de Vecht

merken