1 optiek van de vecht

Sotsji op sterkte: Oakley Radar & Radarlock sportbrillen

13-02-2014 

In Sotsji blijkt maar weer hoe belangrijk goed zicht is. Om diepte te zien als je met 100 kilometer per uur de berg afknalt bij het alpineskiën, of tijdens je 720 bij het freestyle skiën of snowboarden.

Zonder goed zicht geen olympische kansen. Oakley ziet het daarom als zijn missie om alle sporters de beste helderheid en bescherming te bieden. 

 

Oakley’s High Definition Optics

Als je zoekt naar de beste helderheid en bescherming, dan is er niets dat ook maar in de buurt komt van Oakley’s High Definition Optics® (HDO®). Deze gepatenteerde technologie doorstaan met gemak alle testen van de American National Standards Institute.

 

 HDO® Zorgt voor helder en scherp zicht, Je krijgt de onbenaderde impact protectie en 100% UV filtering van het beste lensmateriaal.  Oakley is momenteel een van de weinige merken die zelf alle glazen op sterkte maakt. Het grootste deel van de oakley zonnebrillen zijn op sterkte te verkrijgen, met de opties en in de kleuren van de bestaande oakley zonnebrillen.  Zelfs behoren meekleurende glazen tot de mogelijkheden.  

De wereldtop in de Alpineski, freeski en het snowboarden draagt Oakley. Zij die de grenzen van hun kunnen zien als echte uitdagingen dragen Oakley. Wilt u ook de beste helderheid net als de olypmische topsporters? 

Oakley Radar

Bij ons vindt u een zeer uitgebreide collectie van Oakley Radar. Wij helpen u graag in de winkel om de beste Oakley te vinden voor uw sport.

 

merken