x

Oogzorg

Oogzorg

Goede oogzorg is waar Optiek van de Vecht voor staat. U kunt bij ons terecht voor een oogmeting of een optometrisch onderzoek. Daarnaast kunnen wij een CBR rijbewijs keuring afnemen & zijn wij gespecialiseerd in Myopie Management.

Oogmeting Lenscontrole Optometrie Myopie Management CBR Rijbewijs Oogkeuring Oogzorg tarieven

oogzorg
oogmeting

Oogmeting

Het is belangrijk uw ogen regelmatig te laten controleren. Als uw gezichtscherpte achteruit gaat, gebeurt dit meestal heel geleidelijk. Onze gediplomeerde opticiens meten met behulp van de nieuwste apparatuur nauwkeurig uw ogen op.

Lees meer

Lenscontrole

Als u lenzen draagt, adviseren wij elk half jaar even langs te komen voor een lenscontrole. Tijdens de controle doen wij o.a. een uitgebreide oogmeting. Dit om te bepalen of de sterkte die u draagt nog steeds voldoende is.

Lees meer
lenscontrole
optometrisch-onderzoek

Optometrie

Bij Optiek van de Vecht vinden wij de gezondheid van uw ogen erg belangrijk. Onze optometristen kunnen dan ook met een speciale OCT-scan de ogen onderzoeken. Niet alleen kan de scan (erfelijke) afwijkingen in een vroeg stadium constateren. Ook de ontwikkeling van het oog kan worden gevolgd.

Lees meer

Myopie Management

Bijziendheid ook wel Myopie komt steed vaker voor bij jonge kinderen. Deze – sterkte zorgt ervoor dat kinderen in de verte niet scherp kunnen zien. Er zijn verschillende mogelijkheden om dit in een vroeg stadium af te remmen.

Lees meer
myopie-management
oogkeuring-cbr

CBR Rijbewijs Oogkeuring

Verwijst het CBR u naar de oogarts voor een rijbewijskeuring? Dan kunt u hiervoor ook terecht bij Optiek van de Vecht. Wij kunnen dan een officieel CBR onderzoek voor u uitvoeren.

Lees meer
9.1

Fantastische service

Ik ben heel erg goed geholpen door de optometrist Nova Markanan. Heel behulpzaam, luistert goed [...]
- Houteb - februari 18, 2023

Toppers

Super geholpen goeie service
- Van Remmerden - januari 17, 2022

Goede inleving in de wensen van de klant

Ik vind het belangrijk dat mijn ervaringen goed ontvangen worden. Voor de oogmeting ben je [...]
- Houten - januari 12, 2022
761 klanten waarderen ons gemiddeld met een 9.1/10

Maak een afspraak om te kijken wat we voor u kunnen betekenen!