De opticien voor Bunnik: Optiek van de Vecht

 

Contact

'Winkelcentrum Het Rond'

De Raat 12
3995 EP, Houten
telefoonhoorn1 030-6375570
E-mail: info@optiekvandevecht.nl

Openingstijden:

Dinsdag t/m vrijdag 09:00 – 18:00
Zaterdag 09:00 – 17:00

 Afspraak maken  |  Route    

Passie & Service

Bij Optiek van de Vecht staan deskundigheid, kwaliteit en aandacht voor de klant al 35 jaar voorop. Wij vinden het iedere dag weer een uitdaging om voor onze klanten de mooiste brillen te selecteren en u te adviseren. Gedreven door passie voor het product proberen wij steeds betere service te leveren. Bij ons staat service nog “ouderwets” hoog in het vaandel. 

Ruime Collectie

Als Optiek van de Vecht willen we altijd onderscheidend zijn en u een eigentijdse collectie tonen. Binnen onze collectie van monturen en zonnebrillen beschikken we over verschillende stijlen. Zo zijn onze brillen modieus, exclusief, chique, tijdloos, retro of juist trendy. De collectie is breed en goed uitgebalanceerd voor elke leeftijdsgroep. 

Kids

Bij Optiek van de Vecht vindt u een grote collectie kinderbrillen, van een opvallend en kleurrijk tot een rustig montuur. We hebben verschillende kindermerken waardoor er genoeg te kiezen valt, zelfs voor de allerkleinste.

Specialisme

Dit alles brengen wij tot stand door een ervaren team van enthousiaste en deskundige medewerkers. Ons team bestaat uit gediplomeerde opticiens, contactlensspecialisten en optometristen. Zo kan onze orthoptist  de eerste oogmeting van uw kind verzorgen, en waarnodig kan de optometrist de gezondheid van uw ogen beoordelen. Om voor u de beste oogzorg te garanderen werken we nauw samen met huisartsen en oogartsen uit de omgeving. 

Mocht u vragen hebben dan kunt u ons bereiken via contact of binnen vijftien minuten staat u vanuit Bunnik bij ons in de winkel.  

Graag tot ziens!

Team Optiek van de Vecht

Sociale media

Facebook  Twitter

Nieuwsbrief

button-nieuwsbrief

merken