De opticien voor Nieuwegein: Optiek van de Vecht

Contact

'Winkelcentrum Het Rond'

De Raat 12
3995 EP, Houten
telefoonhoorn1 030-6375570
E-mail: info@optiekvandevecht.nl

Openingstijden:

Dinsdag t/m vrijdag 09:00 – 18:00
Zaterdag 09:00 – 17:00

 Afspraak maken  |  Route    

Al 35 jaar gedreven door passie & vakmanschap. De service van toen, de techniek van nu, de brillen van morgen.

 

Unieke brillencollectie 

Optiek van de Vecht onderscheidt zich met een grote collectie brillenmerken. Wilt u een modern, klassiek trendy of retro montuur? We hebben als vak-opticien een unieke collectie van meer dan 28 brillenmerken, natuurlijk ook voor de regio Nieuwegein.

 

Specialisatie & vakmanschap

Onze uitgangspunten zijn deskundigheid, kwaliteit en aandacht voor de klant. Daarom hebben wij als een van de weinige in de regio zowel optometristen als een orthoptist in dienst. Wij werken met een ervaren team van deskundige medewerkers, bestaande uit gediplomeerde opticiens, contactlensspecialisten en optometristen. Om voor u de beste oogzorg te garanderen werken we nauw samen met huisartsen en oogartsen uit de omgeving.

 

De kinderenbrillen specialist

Wij richten ons specifiek op oogzorg voor kinderen. En hebben dan ook een van de grootste collecties kinderbrillen van de regio Door middel van een orthoptisch ondezoek meet onze orthoptiste deskundig de ogen van uw kind. 

Mocht u vragen hebben, binnen vijftien minuten staat u vanuit Nieuwegein bij ons in de winkel of neem via de website direct contact met ons op.  

 

Graag tot ziens!

Team optiek van de Vecht

merken